Friday, December 21, 2012

Nina Dobrev si Ian Somerhalder, in cautarea bradului perfect

Nina Dobrev si Ian Somerhalder, in cautarea bradului perfect


Nina Dobrev si Ian Somerhalder, iubitul ei, pe care l-a cunoscut-o la filmarile serialului The Vampire Diaries, au pornit împreuna în cautarea bradului perfect, în  orasul Atlanta din statul Georgia.

Cei doi au fost surprinsi de paparazzi în dupa-amiaza zilei de 4 decembrie uitandu-se la mai multi brazi, la o sera, pana cand au ales un brad pe care sa-l împodobeasca de sarbatori. În aceeasi zi, chiar dupa ce revenisera de la cumparaturi, Nina a postat pe Twitter ca s-a ales cu o raceala dupa mica iesire:

"Sunt tintuita la pat. Nu ma simt prea bine (hot). Teoretic, am febra, asa ca pot sa ma consider hot…dar stiti la ce ma refer."

Despre cum s-a înfiripat relatia lor stim ca în luna martie a anului 2010 au început sa apara primele zvonuri cum ca Nina nu ar mai fi rezistat farmecului lui Ian, dupa ce au fost surprinsi sarutandu-se la aeroportul LAX din Los Angeles. Pe atunci actrita a declarat doar ca se astepta sa apara zvonuri, infirmand însa veridicitatea lor. În lunile care au urmat au început sa faca din ce în ce mai multe aparitii publice împreuna, fara a declara ca formeaza un cuplu. Confirmarea  a venit abia în septembrie 2011, cand, la o petrecere organizata de postul CW, Ian si Nina au vorbit pentru prima data deschis cu editorii de la US Weekly despre povestea lor de dragoste si despre calitaţile pe care le admira unul la celalalt.

No comments:

Post a Comment